Cătălin Drulă: Lucian Bode a fugit din fața parlamentului, unde trebuia să dea explicații în scandalul BMW-urilor achiziționate cu dedicație. Don Klaus e „il capo”, cel care coordonează mafia care a acaparat statul român (VIDEO)

Cătălin Drulă: Lucian Bode a fugit din fața parlamentului, unde trebuia să dea explicații în scandalul BMW-urilor achiziționate cu dedicație. Don Klaus e „il capo”, cel care coordonează mafia care a acaparat statul român (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele USR, Cătălin Drulă, l-a acuzat pe ministrul de Interne, Lucian Bode, că „a fugit din fața parlamentului” și că este „doar un executant” pentru președintele Klaus Iohannis „în scandalul BMW-urilor achiziționate cu dedicație”.

Cătălin Drulă, acuzații grave pentru Lucian Bode și Klaus Iohannis

„Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fugit astăzi din fața parlamentului, unde trebuia să dea explicații în scandalul BMW-urilor achiziționate cu dedicație. Este foarte grav. Chiar dacă Lucian Bode este doar un executant pentru Iohannis în acest scandal, pentru că știm cu toții că acolo este «il capo», don Klaus, cel care coordonează această mafie care a acaparat statul român, este foarte grav în contextul aderării României la Schengen”, a spus liderul USR.

„Un ministru de interne corup pune în pericol aderarea României la Schengen și îi cer lui Iohannis să îl demită. Noi de asta îl chemasem la moțiune în fața parlamentului, să îl demită Parlamentul. Acum suntem în ceasul al XIII-lea. Aderarea României la Schengen este un obiectiv pe care USR îl susține fără rezerve. România merită să fie în Schengen, dar știm cu toții care este cuiul de care agață acest obiectiv, și anume acuzațiile de corupție asupra clasei politice de la București”, a continuat el.

„În aceste condiții, un ministru de interne care face licitații cu dedicație, am văzut cazul BMW-urilor pentru Poliția Rutieră, a mai apărut un alt caz în care caietul de sarcini a fost modificat și a participat ca ofertant unic același prieten al președintelui Iohannis cu mașini pentru Poliția de Frontieră, cine știe câte or mai fi – și aici fac încă o dată apel la organele abilitate, la procurori, să facă lumină în aceste cazuri”, a adăugat Cătălin Drulă.

„Nu putem avea un ministru de Interne care să facă licitații cu dedicație, care să fie angrenat în aceste acțiuni de corupție, pentru că pune în pericol un obiectiv legitim pentru România, aderarea l Schengen. Demiteți-l acum!”, a mai spus președintele USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe