Cătălin Predoiu: Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator

Cătălin Predoiu: Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator
Foto: pressalert.ro

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a susţinut, marţi, că are capacitatea să fie „şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator”, replicând astfel afirmaţiilor lui Traian Băsescu, potrivit cărora Predoiu ar fi preşedintele care ar asigura „o linişte deplină în ţară”.

„Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator. Am demonstrat acest lucru în mandatul meu de ministru”, a precizat Predoiu, întrebat ce părere are despre declaraţia preşedintelui Traian Băsescu la adresa sa, relatează Mediafax.

Întrebat dacă va fi un „preşedinte jucător”, ca Traian Băsescu, sau un „preşedinte liniştit”, cum şi-ar dori Victor Ponta, Cătălin Predoiu a răspuns: „Declaraţiile de ieri ale premierului şi ale preşedintelui arată clar că se continuă această luptă între cei doi care atrage toată atenţia politică şi care este bazată pe probleme punctuale, dar care în final este acoperită de pactul de coabitare”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu este mulţumit de candidatura lui Cătălin Predoiu în alegerile prezidenţiale din partea PDL, el arătând, ironic, că acesta ar fi preşedintele care ar asigura „o linişte deplină în ţară”.