Cătălin Predoiu, despre utilizarea aparaturii psihotronice în Capitală: Va trebui văzut în ce scopuri se folosește. Ce spune legea aia vom face (VIDEO)

Cătălin Predoiu, despre utilizarea aparaturii psihotronice în Capitală: Va trebui văzut în ce scopuri se folosește. Ce spune legea aia vom face (VIDEO)
Foto: TVR

Dumincă seara a avut loc dezbaterea electorală cu cei care se bat pentru Primăria Generală a Capitalei, în direct la TVR. Printre ei a fost și Cătălin Predoiu, PNL-istul care luptă pentru fotoliul de primar general.

Întrebat de Cătălin Berenghi, fost militar în legiunea străină și un contestatar vehement al construirii mega-moscheii la București, despre aparatura psihotranică utilizată de funcționarii Primăriei Capitalei, Predoiu a declarat că nu are cunoștință despre aceasta, dar că răspunsul este întotdeauna “legea”.

Cătălin Predoiu, despre utilizarea aparaturii psihotronice în Capitală: Va trebui văzut în ce scopuri se folosește. Ce spune legea aia vom face

#DIRECT_ONE_kby7wv#

Ca orice active ale primăriei, dacă utilizează primăria astfel de aparatură, eu nu am cunoștință să utilizeze, va trebui văzut pentru ce, în ce scopuri și după ce legi. La această întrebare răspunsul este LEGEA. Ce spune legea aia vom face”, i-a răspuns Predoiu contracandidatului său la Primăria Capitalei.

Psihotronica este o pseudoștiință ai cărei adepți susțin că studiază interacțiunile psihice la distanță. Obiectul de studiu al psihotronicii îl constituie presupusele fenomene parasenzoriale (paranormale), denumite și fenomenele PSI, se arată pe wikipedia.

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare în masă, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inducția este realizată printr-o forma de influență subtilă și nu este deloc ușor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-și observă gândurile zilnic.

"Romanii sunt supuși chimicalelor de pe piața alimentară, sunt intoxicați zilnic fizic și mental, emoțional și verbal, și pe deasupra, la conducerea țării sunt doar oameni ce vor sa se îmbogățească fără să conducă poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stâpan pe ființa sa", scrie deveghepatriei.ro.