„Mitralieră” Rădulescu” se visează la Ministerul Transporturilor: „Eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine, dar nu o să mă propun eu”

Mitralieră Rădulescu se visează la Ministerul Transporturilor: Eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine, dar nu o să mă propun eu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a reacţionat după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguţa Vasilescu în fruntea Ministerului Transporturilor. „Mitralieră” a afirmat că PSD va veni cu o nouă propunere şi chiar a sugerat că este pregătit să fie el cel numit.

”Nu am fost sunat de nimeni. Daca mă suna, vă spuneam. Nu ştiu motivul pentru care domnul Iohannis a respins două candidaturi. Conducerea partidului va face o altă propunere. În primul rând, eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine, dar nu o să mă propun eu. Asta o va face conducerea partidului. Cred că Olguța, chiar dacă nu are experienţă în domeniul transporturilor, şi-ar fi făcut treaba. Nu înţeleg de ce a respins-o domnul Iohannis. Dar aşa cum o stiu pe Olguța, şi-ar fi făcut treaba. Eu nu cred că au dreptate cei de la Metrorex. Eu nu sunt de acord ca persoane care au salarii mari, să ceară salarii şi mai mari.”, a spus Cătălin Rădulescu, conform stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis a criticat într-o declaraţie de presă remanierea guvernamentală făcută de PSD în urma Comitetului Executiv şi a anunţat public respingerea numirii lui Ilan Laufer în fruntea Ministerului Dezvoltării şi a Liei Olguţa Vasilescu în fruntea Ministerului Transporturilor. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe