Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre riscul activării articolului 7 în cazul României: Noi am modificat legi împotriva abuzurilor şi transpunem deciziile CCR 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, despre riscul activării articolului 7 în cazul României: Noi am modificat legi împotriva abuzurilor şi transpunem deciziile CCR 
Foto: Facebook/ Catalin Radulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că dacă se va lua decizia activării articolului 7 din Tratatul UE în cazul României ”pentru că noi am reparat abuzuri”, ”înseamnă că asta e metoda prin care stăpânii europeni tratează anumite ţări din estul Europei”, informează Gândul.info.

„Cu riscul activării articolului 7 credeţi că aşa articolul 7 se activează în momentul în care tu arăţi ce abuzuri s-au făcut în România şi CCR ia decizii constituţionale? Dacă am ajuns ca cineva în Europa să activeze articolul 7 pentru că noi am reparat abuzuri şi am modificat legi împotriva abuzurilor şi transpunem aceste decizii ale CCR să activeze articolul 7. Înseamnă că asta e metoda prin care stăpânii europeni tratează anumite ţări din estul Europei”, a spus Cătălin Rădulescu, la Parlament.

Deputatul social-democrat a mai susținut că „milioane de oameni care aşteaptă aceste lucruri” și nu Liviu Dragnea este cel car va beneficia de o eventuală modificare a codurilor penale.

„Aţi pus atâtea întrebări de genul acesta în aceşti ani de zile încât ne-am plictisit. Deci aceste lucruri ajută pe toţi oamenii care au fost abuzaţi în aceşti ani de zile. Lăsaţi-l pe preşedintele partidului că săracul a tras atât de mult în aceşti ani de zile cât pentru noi toţi. Deci nu îl mai tot aduceţi în discuţie pe preşedintele partidului când e vorba de milioane de oameni care aşteaptă aceste lucruri”, a mai mai spus Cătălin Rădulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe