Cătălin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Băsescu-Udrea va fi mai puternică, iar gruparea PDL din noul PNL este ținta

Cătălin Striblea: Elena Udrea va face valuri din nou. Echipa Băsescu-Udrea va fi mai puternică, iar gruparea PDL din noul PNL este ținta
Foto: B1 TV

Cătălin Striblea a scris pe blogul personal câteva observații în legătură cu ieșirea Elenei Udrea din arestul preventiv.

”Elena Udrea este încă moale. Vocea i s-a schimbat ușor, semn că cele 73 de zile pe care le-a petrecut închisă și-au spus cuvântul. Încă nu are ritm și e mai cumpănită”, a remarcat Striblea, care a mai adăugat că, în opinia sa, Udrea va ”face valuri din nou”, dar cu atenție pentru a nu mai ajunge iar în arest.

În plus, Elena Udrea a trecut de șocul arestării și este mai sigură pe ea, mai ales că Traian Băsescu i-a creat o nișă când a stârnit dezbaterea publică privind arestările preventive. ”Cetățeanul slab în fața justiției va fi o teză la care va adera destulă lume. Aici va veni și doamna Udrea”, susține Striblea pe blog.

Jurnalistul mai este de părere că Elena Udrea și-a păstrat instinctul de politician: ”S-a recuplat din două propoziții la vectorii de opinie, cărora le-a mulțumit, chiar de două ori, pentru sprijin și echilibru. Apoi a atins o notă mai umană, a celor care stau în închisoare și suferă nedreptăți. Diferență mare față de ziua în care a vorbit de arestarea sutienului.”

Cătălin Striblea anticipează în finalul postării că Udrea și Băsescu vor face echipă în continuare, vor fi mai puternici, vor avea o strategie și vor purta o uriașă bătălie de imagine, iar ”gruparea PDL din noul PNL are toate motivele să nu se simtă bine. Elena Udrea a anunțat clar că ei sunt ținta. Și că, probabil, vor fi și ale mărturii decât cele din dosarul privind finanțarea PDL. Acum aștept curios răspunsul din partea cealaltă. Va fi dur”.

Urmăriți B1TV.ro și pe