Cererea de suspendare a lui Băsescu va fi depusă la ora 17:00. Hrebenciuc: Documentul se referă la ultimii 2 ani şi jumătate

Cererea de suspendare a lui Băsescu va fi depusă la ora 17:00. Hrebenciuc: Documentul se referă la ultimii 2 ani şi jumătate
Foto: ziuanews.ro

Noul președintele al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunțat miercuri, că birourile celor două camere se vor reuni de urgență la ora 17:00, nu la 14:30 cum se anunțase inițial, iar apoi va urma o sesiune extraordinară a Parlamentului.

Grupurile parlamentare ale PNL și PSD au solicitat reunirea birourilor pentru discutarea cererii de suspendare a președintelui Traian Băsescu și pentru verificarea documentelor din punct de vedere regulamentar.

Pe ordinea de zi a birourilor este cererea grupurilor parlamentare a PNL și PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare pentru 5-6 iulie, în vederea suspendării președintelui Traian Băsescu.

Cu puțin timp înainte, vicepreşedintele Camerei Viorel Hrebenciuc (PSD) a anunţat că documentul pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu este finalizat, conţine 17 pagini şi se referă la ultimii doi ani şi jumătate.

Zgonea anunță sesiunea extraordinară a Parlamentului

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21136').select();" id="embed_text_21136" />