Cine conduce de fapt România: Dan Voiculescu a prefațat toate mișcările USL către suspendarea lui Traian Băsescu (VIDEO)

Cine conduce de fapt România: Dan Voiculescu a prefațat toate mișcările USL către suspendarea lui Traian Băsescu (VIDEO)
Foto: Mediafax

Ediția de miercuri a emisiunii „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV a redifuzat secvența în care mogulul și liderul onorific al PC Dan Voiculescu detaliază tot scenariul pus, în aceste zile, în practică de USL.

Astfel, Dan Voiculescu a vorbit, pe 1 mai, în cadrul unei emisiuni a postului Antena 3, despre planul de acțiune în cazul refuzului lui Traian Băsescu de a pleca de la Cotroceni. Voiculescu spunea atunci că legea referendumului va fi modificată, președintele va fi suspendat, iar apoi va fi organizat referendumul în 30 de zile de la suspendare.

Concluzia mogulului a fost simplă, anume că Traian Băsescu nu va prinde Revelionul ca și președinte.

Dacă nu-și dă demisia în următoarele 30 de zile va fi suspendat în 60 de zile, avem o mică problemă, a modificat în mod criminal legea referendumului. Vom avea o mică problemă să modificăm, dacă ești ales cu majoritate simplă să fii demis cu majoritate simplă. Va fi suspendat în 60 de zile, avem 30 de zile până la referendum, după care vom avea alegerile prezidențiale în același timp cu cele parlamentare, în noiembrie sau octombrie. Nu va apuca Revelionul ca președinte„, a arătat Dan Voiculescu.

O bună parte a planului a fost deja, în mod fidel, pusă în practică de către USL, urmând suspendarea și apoi organizarea referendumului.

Ţinând cont de caracterul urgent al fiecărei măsuri luate în ultima perioadă de „cel mai cinstit” Guvern, aşa cum îl descria Ponta înainte de învestire, afirmaţiile lui Voiculescu se transformă din ce în ce mai mult dintr-o „predicţie” politică într-o influenţă totală asupra USL, pe care eventualul succes al suspendării preşedintelui nu va face decât să o dovedească. Până atunci, toate instituţiile cheie ale statului vor fi fost trecute, probabil, în subordinea noii Puteri.

Profețiile lui Dan Voiculescu, vizavi de schimbarea puterilor din România

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21155').select();" id="embed_text_21155" />