Ciolacu a purtat un tricou cu mesajul ”Make Suceava great again” la o conferință: „Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare” (VIDEO)

Ciolacu a purtat un tricou cu mesajul ”Make Suceava great again” la o conferință: „Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare” (VIDEO)
Sursa foto: Gheorghe Șoldan / Facebook

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a purtat un tricou cu inscripţia ”Make Suceava great again” la o conferinţă de presă susținută vineri.

PSD-ul lui Ciolacu promite să facă Suceava „grozavă din nou”

Se întâmplă în contextul în care Gheorghe Şoldan, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Suceava, l-a învins în alegeri pe Gheorghe Flutur, actualul șef al CJ și unul dintre greii PNL.

Întrebat de ce poartă acest tricou, liderul PSD a răspuns: „Mi l-a oferit dl Şoldan, fiind campionul şi cel care a răsturnat alegerile, i-a luat faţa lui Simonis! Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”.

Gheorghe Flutur (PNL) şi-a recunoscut înfrângerea în alegeri: „Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:02 - Ministrul Mediului: „În sudul României există un risc mai mare decât în alte zone ale României, să pierdem şi resursele de apă”
23:11 - Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA la București, radiografie dură privind situația României: „Nu există un plan economic pe care să îl văd. Crescând taxele și împrumutând mai mulți bani nu e un plan economic” (VIDEO)
22:35 - Dani Mocanu a fost prins de radar cu 189 km/h pe A2 / Manelistul are permisul suspendat pentru 90 de zile
22:04 - CNAIR: Lucrările de defrişare pe Valea Oltului au depăşit 23 % din suprafaţa de pădure aflată în zona critică (VIDEO)
21:25 - Victor Ponta: “Cel mai mare haos este în reglementarea fiscală. Niște ordonanțe venite peste noapte care nu se pot aplica” (VIDEO)
21:16 - Previziunile lui Victor Ponta pentru alegerile prezidențiale. Cine va ajunge în turul doi (VIDEO)
20:45 - Victor Ponta, critici dure la adresa președintelui Iohannis: „A schimbat nouă prim-miniștri în zece ani. Mi se pare o prostie în stare pură” (VIDEO)
20:32 - Victor Ponta susține că PNL ar trebui să fie lăsat să câștige prezidențialele și PSD să se ocupe în continuare de guvernare: „Eu asta aș face în locul lui Marcel Ciolacu. Nu am făcut în 2014. Am greșit” (VIDEO)
20:10 - O fată de 16 ani din Sălaj a fost răpită de pe stradă / Apelul făcut de polițiști
19:21 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14-20 iulie: „Nativii vărsător experimentează lucruri total ieșite din comun” (VIDEO)