Marcel Ciolacu, votat de PSD să fie înlocuitorul lui Liviu Dragnea în fruntea Camerei Deputaţilor (VIDEO)

Marcel Ciolacu, votat de PSD să fie înlocuitorul lui Liviu Dragnea în fruntea Camerei Deputaţilor (VIDEO)

Comitetul Executiv al PSD a decis să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru a prelua şefia Camerei Deputaţilor în urma plecării lui Liviu Dragnea la şefia Camerei Deputaţilor.

Pentru această poziţie, Marcel Ciolacu va candida cu Raluca Turcan care este susţinută de PNL, USR şi PMP.

Marcel Ciolacu a fost unul din liderii PSD care a fost în conflict deschis cu Liviu Dragnea la finalul 2018.

Acesta este văzut drept un apropiat al fostului premier Mihai Tudose, fiind vicepremier în perioadă când acesta se află la Palatul Victoria.

De altfel, acesta era aşteptat să meargă la Pro-România după Tudose, dar a rămas surprinzător în PSD, lucru ce i-a fost benefic după ce Dragnea a fost condamnat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Deputatul de Buzău este un personaj controversat în mediul politic românesc. Ciolacu a fost viceprimar al Buzăului, între 2008 şi 2012, sub mandatul primarului Constantin Boşcodeală, consilier onorific al fostului premier Victor Ponta și vicepremier în iunie 2017.

Cea mai răsunătoare prietenie a lui Ciolacu este cea cu Omar Hayssam. În tinereţe, în urmă cu aproximativ 20 de ani, Ciolacu apărea în fotografii, la vânătoare alături de sirianul condamnat pentru terorism după ce a pus la cale răpirea a trei jurnalişti.

Despre pozele în care apare alături de Omar Hayssam şi mistreţii doborâţi la o vânătoare din Munţii Buzăului, „în urmă cu 15-20 de ani”, deputatul de Buzău spunea în urmă cu câțiva ani că sunt reale, însă că au fost „tăiate”. (Detalii AICI)