Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este înconjurat de către toți cei care cereau mărirea taxelor în 2010

Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este înconjurat de către toți cei care cereau mărirea taxelor în 2010
Foto: adevarul.ro

Deputatul PSD, Claudiu Manda îl critică, într-o declarație de presă, pe prezidențiabilul Klaus Iohannis, despre care spune că vorbește despre sistemeul de taxe și impozite, deși nu are noțiuni economicede bază, potrivit Agerpres.

”Constat faptul că, deși domnul Iohannis nu cunoaște noțiunile economice de bază, aceasta nu îl împiedică pe să vorbească despre sistemul de taxe și impozite. Klaus Iohannis propune din auzite reducerea taxei pe valoarea adăugată, în timp ce este înconjurat de către toți cei care cereau mărirea taxelor în 2010, pentru că impozitarea pensiilor nu li se părea suficientă.”, a afirmat Claudiu Manda.

De asemenea, deputatul PSD dezaprobă afirmațiile lui Iohannis care spunea recent că reducerea CAS nu este o măsură sustenabilă, deși Guvernul demonstrase contrariul.

”Singurul Executiv care a redus taxele îl ultimii ani este Guvernul Ponta: a redus CAS cu 5 puncte procentuale și a scăzut TVA pentru pâine și produse de panificație la 9%. I-aș mai aminti domnului Iohannis și că, nu mai devreme de acum câteva săptămâni, vorbea cot la cot cu Traian Băsescu despre faptul că reducerea CAS nu ar fi sustenabilă, deși Guvernul demonstrase contrariul.”, a precizat deputatul.

Ultima oră
08:25 - Incendiile de pădure se extind în Bulgaria, din cauza valului de căldură. Peste 200 de incendii au loc zilnic în țara vecină
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat