Codrin Ștefănescu, despre Congresul PSD: În momentul de față nu există un competitor pentru Liviu Dragnea (VIDEO)

Codrin Ștefănescu, despre Congresul PSD: În momentul de față nu există un competitor pentru Liviu Dragnea (VIDEO)

Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a spus joi seară, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, moderată de Cătălin Striblea și Sabin Orcan și difuzată la postul B1 TV, că în momentul de față nu există un competitor pentru Liviu Dragnea la șefia PSD.

„Avem ședință marți și vorbim despre această propunere (n.r. convocarea Congresului). Nu e vorba neapărat că trebuie confirmat domnul Dragnea, că probabil o să fie o competiție și aici. Este în felul următor în PSD: Toată lumea așteaptă o conducere legitimă, aleasă de Congres. Alții sunt de altă părere, vor să amânăm Congresul după alegeri chiar. Pentru a ne lămuri, ne întâlnim marți”, a spus Ștefănescu.

Întrebat de Silviu Mănăstire, invitat în emisiune, cine va intra în această competiție pentru șefia PSD, Ștefănescu a explicat că „în momentul de față nu există un competitor pentru Dragnea”.

„Daca Dragnea nu are competitor, înseamnă că nimeni nu a dorit să concureze. Nu înseamnă că el a dat sarcină să nu participe nimeni. PSD este un partid liber. Dacă vrea cineva să candideze, va candida”, a spus secretarul general al PSD.

Codrin Ștefănescu, despre Congresul PSD