Codrin Ștefănescu: Se dorește organizarea unui nou ”miting uriaș” al PSD

Codrin Ștefănescu: Se dorește organizarea unui nou ”miting uriaș” al PSD

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat duminică seară că susține organizarea unui nou miting de amploare al PSD. Anunțul său vine în contextul în care, de trei zile, românii ies din nou în stradă în număr foarte mare cerând demisia guvernului. Ștefănescu a afirmat și că unii lideri social-democrați din țară sunt presați de primari și chiar de electorat pentru ca PSD să pregătească un nou ”miting uriaș”, informează Știrile Pro Tv.

„Nu este decis. Preşedintele Dragnea este informat de colegii noştri din ţară, care la rândul lor sunt presaţi de primari, de electorat, de membrii noştri, care mai doresc încă un miting. Eu sunt unul dintre cei care susţin această idee de a face din nou un miting uriaş PSD. Noi am avut un miting liniştit, cu sute de mii de români, când nu s-a întâmplat niciun fel de incident. Noi nu am incitat la violenţă, ci a fost pur şi simplu un miting pentru a arăta forţa unei majorităţi şi a poporului român, care iese la vot şi la urne şi decide ceva prin votul respectiv. În momentul de faţă văzându-se toate aceste atrocităţi, cei care ne susţin au motive să ceară aşa ceva”, a declarat Codrin Ştefănescu la România TV.

La începutul lunii iunie, PSD a organizat un miting „împotriva abuzurilor”, în Piața Victoriei. Potrivit social-democraților, atunci ar fi fost prezenți în stradă peste 120.000 de oameni.