Codrin Ștefănescu: Am mari semne de întrebare în privinţa lui Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu: Am mari semne de întrebare în privinţa lui Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, a menţionat că are mari semne de întrebare în ceea ce priveşte capacității liderului PSD de a uni oamenii din partid în lupta contra statului paralel.

De asemenea, secretarul general al PSD a susţinut că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congresul PSD, informează Ştiripesurse.

”Nu e revoltă, e îngrijorare pur și simplu. Am mai avut o ceartă între noi în partid, înainte de alegerile din 2016. Am stabilit echipa de comunicare, s-a ieșit pe televiziuni cu programul de guvernare. Eram așa de certați, că nu a venit nici măcar la botezul copilului meu. Astăzi este o situație mult mai dificilă, nu am mai vorbit cu Liviu Dragnea de la Congres. Tot partidul este atacat din toată părțile. Și eu, și alți colegi vedem cum partidul este atacat din toate părițile. Ca urmare a procesului lui Dragnea în partid s-a format așa o stare generală în care fiecare președinte de CJ se întreabă dacă nu va fi luat și el pe același motiv ca și Dragnea. Am semne de întrebare în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, în ceea ce privește dorința noastră a tuturor de a mers în bătălie împotriva statului paraelel mult mai abrupt, mult mai puternic. Mă așteptam ca toți să ne strângem la aceeași masă, că știa suntem și să ne unim cu toții. Semnul de întrebare este legat de ceea ce se întâmplă în interiorul PSD. L-am văzut și azi la proces și totuși se bate, s-a dus la confruntare, nu a stat, dar nu am văzut niciun coleg din noua conducere alături de Liviu Dragnea. Stau și mă uit că scârțâie lupta asta noastră, scârțâie solidaritatea asta a noastră”, a spus Codrin Ștefănescu.