Codrin Ștefănescu, sfaturi pentru Ludovic Orban: După ce câștigi, rade-i! Un nemernic trădător nu se schimbă

Codrin Ștefănescu, sfaturi pentru Ludovic Orban: După ce câștigi, rade-i! Un nemernic trădător nu se schimbă
Sursa Foto: Facebook

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general adjunct al PSD, reacționează la tensiunile actuale din PNL și îl sfătuiește pe Ludovic Orban despre strategia pe care ar trebui să o aplice atât înainte, cât și după alegerile interne.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ștefănescu susține că și Liviu Dragnea s-a aflat în situația în care este acum Ludovic Orban, care s-a trezit că ”34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu”.

Am înțeles cā 34 de șefi de organizații județene PNL au schimbat tabăra și merg cu Cîțu. Știu bine placa: dosare, amenințări, șantaj, am copii și rămân pe drumuri, băieții buni din pădure, așa a zis Johannis! Oameni curajoși și de mare caracter, nu-i așa? Așa am pățit și noi cu Liviu Dragnea! Exact la fel! Erau 38 de șefi județeni, toți foști prieteni, plus secretarul general al PSD care-i coordona. Au semnat chiar și o scrisoare publică, că-i dictator, radical, că dă în multinaționale, că ne-a băgat în război cu grupurile străine de interese, ceea ce e nasol și nu se face!”, a scris Codrin Ștefănescu.

El îl îndeamnă pe actualul președinte al PNL să ”ridice” primarii și să ”ocupe” sediile județene ”cu membrii adevărați și deloc sperioși”.

Ștefănescu îl asigură pe Orban că nu va avea soarta lui Dragnea, deoarece el a fost ”băiat ascultător.

„Vezi, la el a fost mai greu, nu se comparā cu tine! Pentru cā tu ești băiat ascultător, cuminte, ai sărit la miting cu reziștii, ai stat în genunchi în fata Codrutei, deci poți scăpa mai ușor! Dar poţi face ceea ce am făcut eu: ridica primarii, ocupa sediile județene cu membrii adevărați și deloc sperioși, lasă-i să iasă public și să vorbească de toate mizeriile liderilor tăi trădători!! Și îți mai dau un sfat: după ce câștigi, rade-i! Să nu fi bun și politicos ca Liviu, care nu m-a lăsat să fac curățenie totală printre securici și infiltrați. Că altfel aveai opoziție astăzi de nu dormeai noaptea, asta în cazul puțin probabil că ați fi câștigat alegerile! Liviu a crezut că un nemernic trădător se poate schimba în timp, ei bine, nu! Nu se schimbā! Așa s-a născut să fie! Îți scriu aceste rânduri pentru că nu credeam că poate fi mai rău decât cu tine. M-am înșelat! A apărut Cîțu și coșmarurile noastre au fost depășite integral!”, a mai continuat