Confruntare între Victor Ponta și Klaus Iohannis, pe B1 TV – Emisiune completă (VIDEO)

Confruntare între Victor Ponta și Klaus Iohannis, pe B1 TV - Emisiune completă (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Cei doi candidaţi la preşedinţie, premierul Victor Ponta, din partea PSD, şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, din partea ACL, s-au confruntat, miercuri seară, în cea de a doua dezbatere televizată înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale, la postul B1 TV.

Prezidențiabilii și-au prezentat motivele pentru care se consideră potriviți pentru funcția de șef al statului (Detalii AICI) și, totodată, au vorbit despre calitățile contracandidatului său. (Detalii AICI)

Ei au explicat cum ar vedea România, în cazul în care vor fi aleși în funcția de șef de stat (Detalii AICI), dar și de ce nu e bine ca opozantul lor să ajungă președintele țării. (Detalii AICI)

Ponta și Iohannis au avut discuții aprinse pe tema politicienilor corupți și au abordat problema grațierii și amnistierii (Detalii AICI) și a drepturilor miniștrilor în comparație cu ale cetățenilor simpli (Detalii AICI)

Iohannis a numit o listă lungă de lideri din PSD cu probleme penale, precizând că sunt 38 de cazuri, față de PNL, cu doar 3 situații. (Detalii AICI)

Cei doi au continuat cu viziunea lor asupra structurii Parlamentului din România (Detalii AICI), dar și despre un eventual tandem între cei doi candidați, unul președinte și celălalt premier. (Detalii AICI)

Când a venit rândul ca cei doi să își adreseze câte o întrebare, Iohannis a refuzat să facă acest lucru. (Detalii AICI)

În final, candidații au transmis câte un mesaj alegătorilor, înaintea alegerilor prezidențiale de duminică. (Detalii AICI)

Dezbaterea difuzată de postul B1 TV s-a încheiat cu un schimb dur de replici între cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru Cotroceni, cu noi trimiteri către actualul preşedinte, Traian Băsescu. (Detalii AICI)

A doua dezbatere prezidențială între Ponta și Iohannis

Urmăriți B1TV.ro și pe