Cum se face politică acasă la baronul Oprişan. Consilier PSD din Focșani, supărat pe opoziţie: „Ia pistolul și împușcă-i, că nu votează nimic!” (VIDEO)

Cum se face politică acasă la baronul Oprişan. Consilier PSD din Focșani, supărat pe opoziţie: Ia pistolul și împușcă-i, că nu votează nimic!” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Scene reprobabile în şedinţă de joi de Consiliu Local Focşani! În judeţul condus autoritar de baronul Oprişan de atâţia ani, un consilier PSD şi-a permis să ameninţe opoziţia prin a cere să fie împuşcaţi pentru că refuză să le voteze proiectele.

„Ia pistolul și împușcă-i, că ai fost militar, că ăștia nu votează nimic, domnule!”, a strigat consilierul Radu Niţu.

Acesta nu a dat înapoi şi a continuat atitudinea arogantă şi după ce un cetăţean prezent la şedinţă i-a atras atenţia că nu are cei 7 ani de acasă.

„Dar tu ai, mă, șapte ani, lasă-mă dracului”, a replicat, nervos, consilierul PSD.

Consilier PSD din Focșani, supărat pe opoziţie: „Ia pistolul și împușcă-i, că nu votează nimic!”

Video: Realitatea de Vrancea

„Apucăturile de stalinist ale domnului Nițu îmi sunt cunoscute, pur și simplu nu se poate debarasa de metehnele de dinainte de 1989. Un asemenea comportament și limbaj nu-i fac cinste, vreau să le pun pe seama supărării că nu-i ies combinațiile în Consiliul Local din cauza faptului că nu votăm ca yes-men-nii, așa cum și-ar dori. Este grav că primarul și ceilalți consilieri de la PSD permit asemenea comportament și limbaj, dar nu ne vor intimida, noi ne vom face treaba pentru care am fost trimiși, prin vot, în legislativul focșănean. Vot care, a’propos, a mitraliat PSD, duminică”, a declarat consilierul local PNL Alin Dobre, conform presei locale.