Contestaţia pentru lotul doi din Autostrada de Centură a Bucureştiului a fost respinsă definitiv, anunță Ministrul Transporturilor

Contestaţia pentru lotul doi din Autostrada de Centură a Bucureştiului a fost respinsă definitiv, anunță Ministrul Transporturilor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Contestaţia pentru lotul doi din Autostrada de Centură a Bucureştiului a fost respinsă definitiv şi astfel va putea fi semnat contractul cu câştigătorul licitaţiei, a anunțat miercuri ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

“S-a respins ultima contestaţie definitiv la Curtea de Apel pentru lotul 2 din Autostrada de Centură a Bucureştiului Autostrada 0, în partea de nord. Lotul 2 este între DN 1, zona Corbeanca şi DN 2, zona Colentina. Acest sector de autostradă a fost câştigat de o firmă românescă care lucrează foarte bine şi pe alte proiecte din ţară, spre exemplu drumul expres Craiova – Piteşti. Fusese respinsă deja contestaţia la prima etapă la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, s-a respins şi la Curtea de Apel ceea ce înseamnă că se poate semna acest contract”, a afirmat Drulă, la finalul şedinţei de Guvern.

Acesta este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii care va avea contract semnat.

“Este al doilea lot de pe zona de nord a autostrăzii de centură a Bucureştiului – A0, care va avea contract semnat. Lotul patru este semnat cu aceeaşi firmă între autostrada A2 şi DN 3, în zona Lacului Cernica”, a explicat Cătălin Drulă.