Corneliu Dobriţoiu: Acum e clar că liberalii sunt duşmanii neamului şi trebuie lipiţi de perete ca o muscă

Corneliu Dobriţoiu: Acum e clar că liberalii sunt duşmanii neamului şi trebuie lipiţi de perete ca o muscă
Foto: epochtimes-romania.com

Corneliu Dobriţoiu a declarat marţi, că cercetarea în dosarul său a fost începută atunci când a apărut informaţia pe surse că ar putea prelua Ministerul Apărării, probabil pentru a-i bloca accesul.

Fostul ministru al Apărării a mai declarat că „acum e clar că liberalii sunt duşmanii neamului şi trebuie lipiţi de perete ca o muscă”, scrie Mediafax.

Corneliu Dobriţoiu a fost, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat de procurorii militari anticorupţie pentru a-i aduce la cunoştinţă o nouă acuzaţie, respectiv cea de fals intelectual, precum şi că s-a schimbat încadrarea juridică a unei fapte pentru care a fost pus deja sub învinuire în dosarul „Case pentru generali”.

Senatorul liberal a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că a aflat din presă de extinderea urmăririi penale în cazul său.

„Susţin procurorii că aş fi plănuit din 1999 închirierea, cumpărarea apartamentului de serviciu, la preţ subevaluat. Am făcut raport pentru locuinţă de serviciu la fel ca toată lumea, iar eu nici măcar nu ştiam în ce stadiu erau lucrările atunci. Acum sunt acuzat şi de fals intelectual”, a spus Dobriţoiu.

Întrebat dacă este de părere că acest dosar a fost demarat pe fond politic, Dobriţoiu a spus că timp de 4 ani nu s-a făcut nicio cercetare.

Acesta a precizat că atunci când a apărut informaţia pe surse că ar putea prelua Ministerul Apărării, a fost dispusă începerea urmăririi penale în cazul său.

„Ca om, ce pot să cred, când nu s-a mai întrebat din 2009 până în 2013 despre caz, iar toată avalanşa s-a declanşat în urma unei informaţii pe surse că liberalii iau Ministerul Apărării, şi de acolo all the hell… Nu vreau să emit niciun fel de ipoteze, viaţa le demonstrează pe toate, încet. Probabil că cineva a dorit să blocheze accesul meu la minister, să nu apară alte probleme ce puteau deranja nu numai imaginea unor oameni care au trecut pe acolo. Acum e clar: liberalii sunt duşmanii neamului şi trebuie lipiţi de perete ca o muscă”, a mai spus Dobriţoiu.