Dan Grigore: Mă văd silit să mă demasc public – Sunt un DEFĂIMĂTOR de țară!

Dan Grigore: Mă văd silit să mă demasc public - Sunt un DEFĂIMĂTOR de țară!

Politicienii care susțin că protestatarii, opozanții sau jurnaliștii defăimează țara ar trebui să se gândească de două ori. Maestrul Dan Grigore arată că pentru a-ți defăima țara, aceasta trebuie să fie “faimoasă” prin ceva. Or România este faimoasă prin “corupție, starea execrabilă a drumurilor publice sau prinasistența sanitară deficitară”.

„Dacă a critica aceste stări de lucruri, dorind remedierea lor, înseamnă să-ți „defăimezi” țara, dacă a cere dreptate, reguli şi justiție independentă, o bună guvernare şi instituții în slujba cetățeanului înseamnă că nu eşti cu adevărat patriot român, atunci mă văd silit să mă demasc public: sunt un defăimător de țară, nu sunt cu adevărat patriot, poate cine știe, în mine se ascunde un veritabil „dușman al poporului”!”, scrie pianistul Dan Grigore într-un articol pentru România Curată.

„Țara noastră e faimoasă prin gradul mare de corupție începând de la vârf, prin hoția răspândită din instituții şi până la straturile de jos ale populației”, adaugă acesta.

Tags: