Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani

Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani
Foto: Cosmin Cristian Viașu / Facebook

Cosmin Cristian Viașu, senator USR de Sălaj, a murit la doar 45 de ani.

Viaşu era la primul mandat parlamentar. El a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială și în Comisia pentru cultură şi media. Acesta avea un masterat în management şi administrarea afacerilor și a lucrat anterior în mai multe firme private.

Dan Barna: Cosmin Cristian Viașu a încetat din viață

„Colegul meu, senatorul USR de Sălaj Cosmin Cristian Viașu, un om de o integritate și o decență extraordinară a încetat din viață la doar 45 de ani. O pierdere uriașă pentru toți cei care l-am cunoscut și respectat.

Condoleanțe membrilor familiei și colegilor din filiala Sălaj. Sper să găsească cât mai curând puterea de a trece peste această grea încercare.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Dan Barna, pe Facebook.

Mesajul USR despre decesul lui Cosmin Cristian Viașu

„Anunţăm cu tristeţe că senatorul USR de Sălaj Cosmin-Cristian Viaşu a încetat din viaţă, în urma unei lungi suferinţe. Cristian Viaşu a fost membru în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, precum şi în Comisia pentru cultură şi media. Cristian Viaşu avea 45 de ani şi era căsătorit. A fost un politician pentru care dialogul şi consensul erau căile cele mai bune de a ajunge la rezultat. Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei şi sperăm că, în aceste clipe grele, cei apropiaţi vor găsi puterea de a trece împreună peste acest moment de grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis USR.

În ultima sa postare pe Facebook, din 27 decembrie, Cosmin Cristian Viașu anunța depunerea unui proiect de lege privind drepturile persoanelor cu dizabilități.

„Această lege are un impact semnificativ asupra vieților tuturor persoanelor cu dizabilități din România, în număr de peste 850.000, precum și asupra familiilor acestora. Invităm colegii din Parlament care pun preț pe viața și pe demnitatea umană, precum și pe respectarea drepturilor semenilor noștri, să ni se alăture în acest demers necesar”, susținea în mesaj senatorul USR:

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori
16:21 - Adrian Mititelu ar urma să iasă din închisoare. Fiul său a anunțat că patronul FCU Craiova a câștigat procesul la Curtea Constituțională
15:58 - Maria Zaharova, supărată foc pe YouTube. Ministerul de Externe rus vine cu o răzbunare
15:55 - Bolurile de Supă din Carton,Cea Mai Bună Soluție Pentru un Viitor Eco Friendly
15:52 - Fabrica de zahăr din Luduș va fi cumpărată de statul român de la compania franceză care vrea să o vândă
15:42 - Rusia încalcă acordul cu McDonald’s. Primarul Moscovei: „Rețeaua de restaurante la prețuri accesibile va continua să funcționeze și să se dezvolte”
15:18 - Pasajul Unirii se închide până în toamnă. Prefectul Capitalei: „Nu este cazul să ne așteptăm că mâine cade tunelul”