Crin Antonescu: Angela Merkel să-l ia in Germania pe Băsescu, să se joace acolo

Crin Antonescu: Angela Merkel să-l ia in Germania pe Băsescu, să se joace acolo

Crin Antonescu a dezvoltat o adevărată obsesie pentru cancelarul german, Angela Merkel. Nici după decizia de ieri a Curţii Constituţionale, Antonescu nu a uitat-o pe aceasta şi a acuzat-o pentru declaraţiile de susţinere făcute la adresa preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

”Nu are nicio obligație România sa fie rezervația în care se poate întâmpla orice pentru că așa le convine unora care nu trăiesc în România, care nu plătesc impozite în România, care nu sufera abuzurile pe care românii le sufera începând cu batjocorirea acestui vot” a spus marți Antonescu.

De asemenea, liderul PNL i-a taxat şi pe ceilalţi lideri occidentali care şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la situaţia democraţiei din Românie, susţinând că România nu este colonie. Asta chiar dacă la un moment dat a dat impresia că îi pasă de ceea ce spun liderii europeni.

Să-l ia in Germania doamna Merkel, Germania e o țară mare, prosperă, să-i dea acolo o bucațică de pământ lui Băsescu si PDL-ului, să se joace acolo de-a Băsescu. În România, nu!” a mai spus liderul USL.
 

Antonescu, un nou atac la Merkel

Embed: " />
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)