Crin Antonescu, de la Palatul Cotroceni: Românii au dat un verdict politic categoric, așteptăm verdictul juridic al CCR

Crin Antonescu, de la Palatul Cotroceni: Românii au dat un verdict politic categoric, așteptăm verdictul juridic al CCR

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat luni, de la Palatul Cotroceni, după ce noii membri ai Guvernului Ponta au depus jurământul de învestire în funcție, că românii au dat un verdict politic clar la referendumukl pentru demiterea din funcție a președintelui Traian Băsescu, acum fiind așteptat verdictul juridic pe care trebuie să-l dea Curtea Constituțională (CCR).

Referendumul s-a desfășurat, cetățenii României au dat un verdict politic categoric, copleșitor. Suntem în așteptarea unui verdict juridict, în vederea acestuia MAI are de dat răspuns unor cereri pe care CCR le-a formulat foarte clar. Am convingerea că cei doi miniștri de la MAI și ministrul delegat pentru Administrație vor răspunde exact la ceea ce exact CCR a cerut„, a spus Antonescu.

Acesta nu a uitat să vorbească și despre președintele suspendat, apreciind că Traian Băsescu este condamnat de mai sus menționatul verdict politic al românilor.

Lucrurile sunt foarte clare, CCR a spus foarte limpede ce dorește și Guvernul va pune la dispoziție. Nimeni în România nu trebuie să se mai lase intimidat de un om condamnat de verdictul politic al poporului„, a încheiat președintele interimar.

Crin Antonescu: Românii au dat un verdict politic clar la referendum

Embed: " />