Crin Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen

Crin Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, marți, la postul public de radio, că este posibil ca România să rateze din nou intrarea în spațiul Schengen, și că evenimentele actuale de pe scena politică să fie folosite împotriva aderării.

Accesul nostru în spațiu Schengen, în ciuda îndeplinirii tuturor standardelor, a fost blocat până să vină la putere Guvernul Ponta, fără nicio legăturaă cu schimbarea președinșilor camerelor sau cu suspendarea președintelui” a explicat Antonescu, el fiind de părere că aceste motive vor fi folosite pentru a motiva refuzul primirii României.

”Este de presupus că pretextul acesta va fi folosit în continuare de către cei care se împotriveau și înainte. Sentimentul meu este că nu doar Olanda. Olanda făcea la vedere acest lucru” a mai spus președintele interimar.

E probabil să nu reușim intrarea în Schnegen, dar asta n-are nicio legătură cu evenimentele politice din România” a concluzionat el.

Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21643').select();" id="embed_text_21643" />
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului