Crin Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL

Crin Antonescu: Nu exclud deloc să aibă loc o remaniere cu ocazia Delegaţiei Permanente a PNL
Foto: B1 Tv

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că nu exclude ca la momentul Delegaţiei Permanente de la 1 februarie să aibă loc remanieri în rândul miniştrilor.

Deciziile ar urma să fie luate în urma unui proces de evaluare bazat pe modul în care au luat decizii guvernamentale și au comunicat public.

„Luăm în discuţie activitatea tuturor miniştrilor, în această evaluare nu e deloc exclus ca în unele cazuri să se procedeze şi la remanieri. (…) Sunt nişte criterii aproape universale (de evaluare a miniştrilor, n.r.): modul în care au îndeplinit partea lor, ministerul pe care îl conduc, din programul de guvernare – în asta de fapt intră tot, intră decizii, intră management, intră bineînţeles comunicarea publică”, a declarat liderul PNL, întrebat dacă a luat în calcul demiterea lui Radu Stroe.

Antonescu a mai precizat că nu este vorba aici despre reproșurile pe care trebuie să i le aducă ministrului Stroe, ci de corectarea unor deficiențe intituționale.

„Pentru că nu are rost să prejudec eu o decizie a partidului, pentru că ne despart câteva zile, o săptămână practic de acest moment de bilanţ şi pentru că nu doresc, nu am făcut-o niciodată, să mă substitui eu partidului”, a mai spus preşedintele PNL.

„Eu cred că nu e vorba de reproşuri între persoane, este vorba de a identifica şi de a corecta deficienţe structurale, instituţionale”, a mai spus preşedintele PNL.

El a precizat că Ramona Mănescu şi Cristian Buşoi au avut mandate foarte bune până acum.

Antonescu a mai fost întrebat dacă, în situaţia în care ar fi fost în locul lui Radu Stroe, şi-ar fi dat demisia de onoare.

„Asta este o istorie contrafactuală şi nu vă răspund la întrebarea asta, fiecare face ce consideră de cuviinţă”, a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu: Nu e exclus să existe remanieri

 

 

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)