Crin Antonescu: Nu voi merge în Piața Universității. Acolo doar putem vedea cât de rău suntem înjurați

Crin Antonescu: Nu voi merge în Piața Universității. Acolo doar putem vedea cât de rău suntem înjurați
Foto: newstimisoara.ro

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că nu va merge în Piaţa Universităţii pentru a discuta cu protestarii față de proiectul de la Roşia Montană, pentru că dialogul cu aceştia se poate face „instituţional”.

„În Piaţa Universităţii nu, putem să facem o poză, putem să vedem dacă ne înjură, sau dacă ne înjură mai rău – că astea sunt două variante, că de pupat nu ne pupă nimeni. O discuţie serioasă cu reprezentanţii, cu liderii reprezentativi în măsura în care există trebuie purtată, şi trebuie purtată la Comisie. Cu cei de la Roşia Montană se poate purta dialogul la Roşia Montană, dar la suprafaţă, că se vede mai bine, arăţi hârtii, planuri, nu are rost jos în mină că nu ai ce să faci jos”, a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai declarat că pentru protestarii din Piaţa Universităţii în multe cazuri este „doar un pretext” subiectul Roşia Montană la România TV.

„Guvernul nostru şi noi, care suntem acum într-o majoritate, suntem într-o situaţie destul de delicată pentru că pe noi ne-au găsit pentru a răspunde pentru toate lucrurile pe care clasa politică le-a făcut cum nu trebuia, sau nu le-a făcut cum trebuia faţă de aceşti oameni. Până acum a existat nemulţumirea manifestată prin absenteism, manifestată prin ştiu şi eu… ocările din gura analiştilor, purtătorii de cuvânt ai naţiunii. Acum e altceva””, a precizat Antonescu.