Crin Antonescu, revoluționar doar pe blog: "Minte, domnule, minte de îngheaţă apele Dunării"

Crin Antonescu, revoluționar doar pe blog: "Minte, domnule, minte de îngheaţă apele Dunării"
Foto: gov.ro

Președintele interimar Crin Antonescu și-a falsificat trecutul de revoluționar, anunță Evenimentul Zilei. Cei mai importanți revoluţionari din Tulcea, orașul lui natal, nu-şi amintesc de discursul susținut în faţa a 25.000 de persoane, despre care povestește Antonescu pe blogul lui.

„Schimbările din Estul Europei erau în toi, comentam toată ziua cu colegi sau cu prieteni. Acolo m-a prins revoluția. În 22 decembrie, după ce l-am văzut pe Dinescu la televizor, am luat-o la fugă spre centrul orașului. Câțiva studenți începuseră deja să scoată simbolurile de pe județeană de partid. Oamenii se strângeau în grupuri. Deși nu îmi era prea clar ce se petrece am început să strig împreună cu câțiva prieteni „Jos comunismul! Nu mai țin minte nimic din ce am spus atunci. Erau acolo vreo 25.000 de oameni”, scrie Crin Antonescu pe blogul lui.

Pe deasupra, preşedintele interimar nu apare pe nicio listă a Consiliului Frontului Salvării Naţionale din Tulcea.

Viorel Tinică, vicepreşedintele Ligii Revoluţionarilor Tulceni, susține că nu știe nimic despre activitatea de revoluţionar a lui Antonescu.

“Minte, domnule, minte de îngheaţă apele Dunării. Să nu mai vorbească prostii, să vină la Tulcea, că n-a mai pus de mult piciorul pe aici, să dea ochii cu noi, revoluţionarii din Decembrie ’89”, adaugă Viorel Tinică.

Crin Antonescu, revoluționar şi nu prea

Embed: " />