Cristian Boureanu (PDL): Zeci de persoane, suspectate de vot multiplu, transportate cu autocarele între localități

Cristian Boureanu (PDL): Zeci de persoane, suspectate de vot multiplu, transportate cu autocarele între localități

Vicepreședintele PDL Cristian Boureanu a anunțat duminică, în jurul orei 14:00, mai multe nereguli privind votul multiplu la referendum, precizând că mai multe autocare fac curse între localități, pentru transportul persoanelor în acest sens.

„În Dâmbovița, 4 persoane din Moroieni au votat acolo, apoi s-au deplasat cu un autoturism  Skoda în comuna Vulcana, sat Gura Vulcanei și au repetat votarea. Poliția i-a reținut și s-a confirmat votul multiplu. La Brăila, o persoană a fost identificată și confirmată, cu domiciliul în Brăila, a votat la sectia 34 și apoi a votat și la secția 262 din comuna Unirea, județul Brăila. S-a depus pângere penală la Parchet”, a explicat Boureanu.

Acesta a precizat că în județul Mehedinți, un autocar se deplasează între localități cu 8 persoane suspecte că au votat în mai multe secții. Acestea sunt din Cluj, municipiul Dej.

„Avem în Argeș 15 plangeri, în Dolj 9, majoritatea împtoriva unor primari, pentru abuz în functie, la Galați 8 plângeri, Hunedoara 3, Iași 1, Mehedinți 2, Teleorman 3, Vrancea 2, sectorul 3- 6”, a mai spus democrat liberalul, precizând că PDL continuă monitorizarea autocarelor care se deplasează între județe, în județul Dolj fiind descoperite 30.

Boureanu (PDL): Zeci de autocare transportă persoane pentru a vota

Embed: " />