Cum arată România în ochii prezidenţiabililor. Iohannis: ”E o Românie normală”. Ponta: ”E o țară în proces de reconstrucție” (VIDEO)

Cum arată România în ochii prezidenţiabililor. Iohannis: ”E o Românie normală”. Ponta: ”E o țară în proces de reconstrucție” (VIDEO)

Victor Ponta și Klaus Iohannis au explicat cum văd ei România, în urma alegerilor prezidențiale, în cazul în care vor fi aleși drept șef de stat.

”România lui Iohannis e o Românie normală pentur și cu oameni normali. Proiectele se gândesc mai întâi, se pun în practică și se termină cu bine. Se respectă toate drepturile. Lucrurile se fac în așa fel încât românii să fie mulțumiți. Reconstruim împreună România. E o țară a prosperității a locurilor de muncă, unde fiecare român are un venit decent, oamenii au libertatea de a alege. Seamănbă destul de mult cu Sibiul lui Iohannis care e recunoscut drept un oraș etalon pentru România de 14 ani de conducere. E o Românie în care investitorii străini vin cu mare plăcere, capitalul autohton e sprijinit în așa fel încât să avem o economie în plină dezvoltare. O să fim o țară ca toate țările din Europa”, a explicat Iohannis.

”E vorba de o țară deja în proces de reconstrucție după dezastrul lăsat de ceilalți. Între alegerile din 2009 și 2014- în 2009 deficitul bugetar al României era 8,06% din PIB. Acum România are excedent bugetar. Iohannis a zis că sunt fraier că nu am cheluit banii. Acum suntem doi fraieri, Merkel și România. Radamentul era 10% acum e 2,97%”, a spus și Ponta. 

”Ponta știe să vorbească numai când citește de pe cartonașe”, a replicat Iohannis.

Cum arată România în ochii prezidențiabililor

Ultima oră
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)