Cum arată România în ochii prezidenţiabililor. Iohannis: ”E o Românie normală”. Ponta: ”E o țară în proces de reconstrucție” (VIDEO)

Cum arată România în ochii prezidenţiabililor. Iohannis: ”E o Românie normală”. Ponta: ”E o țară în proces de reconstrucție” (VIDEO)

Victor Ponta și Klaus Iohannis au explicat cum văd ei România, în urma alegerilor prezidențiale, în cazul în care vor fi aleși drept șef de stat.

”România lui Iohannis e o Românie normală pentur și cu oameni normali. Proiectele se gândesc mai întâi, se pun în practică și se termină cu bine. Se respectă toate drepturile. Lucrurile se fac în așa fel încât românii să fie mulțumiți. Reconstruim împreună România. E o țară a prosperității a locurilor de muncă, unde fiecare român are un venit decent, oamenii au libertatea de a alege. Seamănbă destul de mult cu Sibiul lui Iohannis care e recunoscut drept un oraș etalon pentru România de 14 ani de conducere. E o Românie în care investitorii străini vin cu mare plăcere, capitalul autohton e sprijinit în așa fel încât să avem o economie în plină dezvoltare. O să fim o țară ca toate țările din Europa”, a explicat Iohannis.

”E vorba de o țară deja în proces de reconstrucție după dezastrul lăsat de ceilalți. Între alegerile din 2009 și 2014- în 2009 deficitul bugetar al României era 8,06% din PIB. Acum România are excedent bugetar. Iohannis a zis că sunt fraier că nu am cheluit banii. Acum suntem doi fraieri, Merkel și România. Radamentul era 10% acum e 2,97%”, a spus și Ponta. 

”Ponta știe să vorbească numai când citește de pe cartonașe”, a replicat Iohannis.

Cum arată România în ochii prezidențiabililor

Ultima oră