Cum îl LĂUDA Viorica Dăncilă pe Dacian Cioloș, în 2015 (DOVADA VIDEO)

Cum îl LĂUDA Viorica Dăncilă pe Dacian Cioloș, în 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru reprezintă o speranță pentru agricultura românească, declara Viorica Dăncilă, în 2015.

Marți, 16 ianuarie 2018, Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Național al partidului, după ce Guvernul Tudose a rămas fără sprijin politic, iar Mihai Tudose și-a prezentat demisia.

”Cu siguranță, atât numirea domnului Dacian Cioloș ca prim-ministru, cât și a domnului Achim Irimescu la Ministerul Agriculturii reprezintă o speranță pentru agricultura românească. Am lucrat cu domnul Cioloș când era comisar pentru Agricultură, am creionat multe lucruri în ceea ce privește politica agricolă comună 2014-2020. Domnul Cioloș cunoaște problemele agricultorilor români, dar și contextul european și cred că ar trebui să fie foarte înclinat spre a ajuta agricultura românească”, declara Viorica Dăncilă, în 2015, pentru AgroTV.

Cum îl lăuda Viorica Dăncilă pe Dacian Cioloș, în 2015

#DIRECT_ONE_9apqom#

Viorica Dăncilă este din oraşul Roşiori de Vede, Teleorman, şi a fost profesoară la liceul din Videle. Are o diplomă de licenţă la Institutul de Petrol şi Gaze și un masterat în Spaţiul public european, Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

În perioada 1988-2009 a fost inginer OMV Petrom. Dăncilă a fost consilier judeţean din partea PSD, Consiliul Judeţean Teleorman, apoi a ajuns europarlamentar. Din 2015 le conduce pe femeile social-democrate.