CUTREMUR în PNL: NUME grele din partid, pe FĂRAȘ! Liderii de filiale vor fi supuși EVALUĂRILOR! “Nu-i așteaptă deloc vești bune”

CUTREMUR în PNL: NUME grele din partid, pe FĂRAȘ! Liderii de filiale vor fi supuși EVALUĂRILOR! “Nu-i așteaptă deloc vești bune”

Filialele PNL cu probleme la capitolul reorganizare sau cele zgudite de conflicte între diverși lideri locali, vor fi supuși unui amplu process de evaluare.

Conform unor surse din conducerea PNL, dacă pentru parlamentarii rebeli, astăzi la BEX, se va introduce o formă de regulament intern pentru discutarea, susținerea și depunerea noilor inițiative legislative de sorginte liberală, în cazul liderilor de filiale, procedura de evaluare și posibilele consecințe negative pentru actualii lideri de filiale vor avea efecte pe termen mediu și lung.

„Se vor face evaluări al filialelor, trimestrial, în conformitate cu noile criterii introduse la ultimul Consiliu Național. Unde vom avea două evaluări negative consecutive, vom trece la reorganizări și schimbări la nivelul conducerilor acestora. Nu putem să continuăm cu aceeși echipă dacă nu dăm semne de revenire, nu sunt atrași noi membri în partid și doar ne agățăm de funcții”, au explicat surse citate de stiripesurse.ro.

În privința situației din Capitală, vizați de evaluări sunt liderii de la nivelul sectoarelor 1, 5 și 6, pe care nu-i așteaptă deloc vești bune. Aceștia au trecut deja printr-o evaluare a conducerii centrale, deloc pozitivă pentru ei, pe fondul antecedentelor de colaborare locală cu PSD. Potrivit surselor citate, în ciuda recomdărilor conducerii naționale de a înceta relația cu PSD la nivelul consiiilor de sectoare, s-au înregistrat noi cazuri în care consilierii liberali au votat cot la cot cu cei social-democrați.