Dan Barna, despre șansele moțiunii de cenzură: Zero. Va pica fără niciun fel de problemă

Dan Barna, despre șansele moțiunii de cenzură: Zero. Va pica fără niciun fel de problemă
Captură Video - Uniunea Salvați România - USR / Facebook

Vicepremierul Dan Barna, colider USR-PLUS, nu crede că moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Cîțu are vreo șansă să treacă.

Întrebat miercuri seară, la Digi24, ce șanse are moțiunea de cenzură, viceprim-ministrul a răspuns: „Zero”.

„E o încercare a Opoziţiei, un exerciţiu de democraţie parlamentară. Moţiunea va pica fără niciun fel de problemă”, a mai spus Dan Barna.

Nici Florin Cîțu nu-și face griji în privința moțiunii de cenzură

Liniștit e și premierul Florin Cîțu. Întrebat, recent, cum vede demersul social-democraților, acesta a răspuns: „Nu are nicio şansă să treacă”.

Anterior, Cîțu a ironizat PSD pentru că a ajuns să discute cu AUR pe tema moțiunii: „PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să-și arate care sunt partenerii. AUR și PSD fac coaliție în sfârșit în Parlamenul României. Deci PSD arată că e lângă AUR în Parlament. Deși până acum au spus că nu au nimic în comun cu AUR, se pare că au multe în comun și am auzit chiar pe președintele PSD cerând ajutorul – vă dați seama? – de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns!”.

PSD a depus moțiunea de cenzură numită ”România eșuată – recordul fantastic al Guvernului Cîțu”. Aceasta a fost citită miercuri în Parlament.