Dan Barna, liderul USR, salută gestul președintelui Iohannis „de a nu deveni notarul lui Dragnea”

Dan Barna, liderul USR, salută gestul președintelui Iohannis „de a nu deveni notarul lui Dragnea”
Foto: Turnul Sfatului

Dan Barna, președintele USR, consideră că poziția președintelui Klaus Iohannis, în privința remanierilor guvernamentale propuse de PSD, „de a nu deveni notarul lui Dragnea”, era așteptată de societate și a salutat gestul făcut de șeful statului.

„PSD aruncă în derizoriu soarta României schimbând miniștri efectiv după propriile interese. În total, PSD a schimbat trei premieri în doi ani, de asemenea peste 60 de miniștri. Prin circul televizat al demisiilor, acest partid unic nu face altceva decât să continue să se joace cu soarta românilor. PSD nu guvernează România, PSD asigură polițe și decapitează Opoziția. În acest context, opoziția președintelui de a nu deveni notarul lui Liviu Dragnea este una, consider eu, așteptată de societate. Dacă vă amintiți, a doua zi după remaniere, am spus că doamna Vasilescu nu are nicio legătură cu Ministerul Transporturilor și acum vedem că trebuie să aibă o legătură cu Ministerul Dezvoltării”, a scris, joi, pe Facebook, Dan Barna.

Afirmațiile făcute de Dan Barna vin în contextul în care președintele Iohannis a afirmat, joi, că până după 1 Decembrie nu va mai încuviința ale modificări în structura Guvernului, subliniând totodată că această decizie nu blochează în niciun fel activitatea Executivului de la Palatul Victoria.