Dan Cristian Popescu: Oamenii vor proiecte concrete și o viață mai bună, nu să li se vorbească despre ideologii și partide (VIDEO)

Dan Cristian Popescu: Oamenii vor proiecte concrete și o viață mai bună, nu să li se vorbească despre ideologii și partide (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 și candidat la funcția de primar în același sector, este de părere că oamenii vor proiecte concrete și își doresc o viață mai bună, nu să li se vorbească despre ideologii sau partide politice.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Oamenii vor proiecte concrete și o viață mai bună, nu să li se vorbească despre ideologii și partide, susține Dan Cristian Popescu

Întrebat de Silviu Mănăstire la „Dosar de politician”, marți seară, în direct pe B1 TV, cum a ajuns să fie susținut de PSDla alegerile pentru Primăria Sectorului 2, el a răspuns: „Știm cu toții negocierile care au fost între mai multe partide. Știm cu toții că PNL a refuzat să mă susțină, a refuzat să aibă un candidat în Sectorul 2. A fost opțiunea dânșilor. Mi-am făcut datoria în primul rând față de cetățeni, pentru că un om politic, în opinia mea, trebuie să intre în politică ca să facă ceva, nu să ajungă cineva, nu să fie cineva. Dacă nu ești cineva înainte să faci politică, probabil că o să primești o funcție la un moment dat, dar în politică trebuie să faci ceva și politica se face pentru oameni, nu pentru un anumit curent sau ideologie. Te definesc în politică lucrurile pe care le-ai făcut, lucrurile pe care vrei să le faci. Cred că cele trei partide care au făcut o alianță în București au intrat într-o mare capcană. Oamenii vor proiecte concrete, vor realizări, vor să aibă o viață mai bună, nu vor să li se vorbească despre ideologii, nu vor să li se vorbească despre partide. Vor să li se vorbească despre oameni care fac ceva pentru ei efectiv”.

„Mă gândesc la un alt moment, momentul în care am deschis parcurile în Sectorul 2. Am fost primul sector sau prima primărie din țară care a deschis parcurile în acel moment, în care oamenii își doreau acest lucru. Atunci am spus, cetățenii sunt mai inteligenți decât politicienii, și cred acest lucru. Oamenii au nevoie de lucruri concrete. Politicienii, de multe ori, vor să îi ducă într-o discuție ideologică care nu prezintă interes”, a mai adăugat Dan Cristian Popescu.

Dan Cristian Popescu este susținut de PSD la Primăria Sectorului 2

Tot Silviu Mănăstire era cel care îl întreba, în urmă cu câteva zile, cum de nu a primit susținerea PNL și a USR-PLUS în cursa pentru Primăria Sectorului 2.

„Nici eu nu-mi explic, mi-am făcut datoria față de partid, am muncit zi și noapte din poziția de viceprimar. Am încercat și în 2012 să candidez și atunci, inexplicabil, am fost scos cu două luni înainte de alegeri. Și atunci conduceam în sondaje, dar, inexplicabil, am fost chemat la sediul partidului, schimbat din poziția de președinte de filială și înlocuit din cadidat al partidului. Și atunci, ca și acum, conduceam în sondaje și puteam să câștig în fața lui Onțanu, atunci, din partea USL. A fost pus un candidat care a pierdut și Onțanu și-a continuat mandatul. În perioada negocierilor apăream ca favorit în toate sondajele, chiar și fără alianța cu USR”, răspundea Dan Cristian Popescu.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“