Dan Voiculescu și-a scos vedetele din trustul Antena Group la soare, la Miami (FOTO)

Dan Voiculescu și-a scos vedetele din trustul Antena Group la soare, la Miami (FOTO)
Foto: facebook.com

Dan Voiculescu şi-a scos vedetele de la Antene la mare, la soare.

Miami este paradisul unde se odihnesc greii Antenelor în frunte cu Dan Voiculescu. Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Adrian Ursu sunt vedetele pe care fondatorul Partidului Conservator le-a scos în lume în State pentru o binemeritată vacanţă.

Mircea Badea neagă faptul că s-ar afla la Miami, deşi pe contul de Facebook a apărut o fotografie cu careul de aşi mai sus menţionaţi, instantaneu însoţit de un comentariu pe măsură.

„Miami beach. Te oftici?”, a scris Mircea Badea la descrierea pozei.

Acesta a apare alături de şeful dan Voiculescu, dar şi colegii Mihai Gâdea şi Adrian Ursu. Cei 4 apar cu ochelari la ochi, însă toate cele 4 lentile stângi lipsesc. În fotografie nu a fost loc şi pentru alte vedete ale Antenelor, mai exact Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică.

Nici locaţia aleasă de Voiculescu şi ai săi pentru o binemeritată vacanţă nu este una întâmplătoare. Miami a devenit staţiunea unde s-au relaxat în această vară nume grele din politica românească, mai exact premierul Victor Ponta şi fostul ministru al turismului Elena Udrea.

Iar despre preşedintele liberalilor Crin Antonescu s-a tot speculat că şi el şi-a petrecut concediul în acelaşi loc.

Mircea Badea a negat faptul că se află la Miami printr-un comentariu în stilul său caracteristic, pe o reţea de socializare.

„Văd că niște cretini au înțeles că am spus că suntem la Miami. Există multe plaje pe planetă denumite exact așa: Miami Beach. Noi suntem fix unde vrem să fim”, a încercat să-i convingă Mircea Badea pe contestatari.

Ultima oră
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot