Viorica Dăncilă: I-am propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup parlamentar pentru transpunerea în Constituţie a rezultatelor referendumului (VIDEO)

Viorica Dăncilă: I-am propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup parlamentar pentru transpunerea în Constituţie a rezultatelor referendumului (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că i-a propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup parlamentar pentru transpunerea în legislaţiei a rezultatului referendumului.

„Trebuie să trecem la lucruri concrete, aşa că i-am propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup la nivel de Parlament condus preşedintele Camerei Deputaţior, Marcel Ciolacu, care să discute cu toate partidele politice pentru un consens de punere în practica a acestor obiective. Trebuie să facem primii paşi ca revizuirea Constituiei să fie pusă în practică cât mai repede”, a arătat Viorica Dăncilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De asemenea, liderul interimar al PSD a reluat ideea prezentă după şedinţa de partid, anume că nu este de acord cu organizarea referendumului de revizuire a Constituţiei în aceeaşi cu alegerile prezidenţiale, invocând recomandările Comisiei de la Veneţia. (Detalii AICI)

Ultima oră
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - Centrul European pentru Controlul Bolilor avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)