Daniel Chițoiu, despre deciziile CCR: Se spulberă mitul că acțiunile guvernamentale au avut rolul de a da o lovitură de stat

Daniel Chițoiu, despre deciziile CCR: Se spulberă mitul că acțiunile guvernamentale au avut rolul de a da o lovitură de stat

Președintele interimar al PNL, și co-președintele USL, Daniel Chițoiu, a declarat că deciziile CCR privind constituționalitata revocărilor din ultimele zile demonstrează că ân România nu a vut loc o lovitură de stat.

Se spulberă mitul că în ultimele săptămâni acțiunile guvernamentale și acțiunile Parlamentului au avut rolul de a da o lovitură de stat” a spus Chițoiu la conferința de presă de luni seară.

”USL este pregătită ca începând de mâine să înceapă acțiunile de informare corectă a populației” a mai anunțat el, exprimându-și totodată speranța ca de acum înainte instituțiile statului să-și reia atribuțiile legale.

”Au început să fie deblocate marile dosare penale care au fost blocate până în prezent. Sperăm ca toate celelalte dosare care au fost blocate să înceapă să-și dea drumul și justiția să devină într-adevăr independentă„ a mai punctat Daniel Chițoiu.

Chițoiu a fost fost desemnat luni președintele interimar al PNL, în urma retragerii lui Crin Antonescu, ce urmează să preia mandatul de președinte interimar al României.

Citește AICI mai multe despre deciziile CCR

Chițoiu, despre deciziile CCR

Embed: " />
Ultima oră
09:58 - Referendum de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. PSD a început să strângă semnături
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)