Daniel Ghiță a răbufnit. Deputatul PSD a amenințat cu bătaia un USR-ist: „Copile, stai să vezi ce-ți fac!” (FOTO)

Daniel Ghiță a răbufnit. Deputatul PSD a amenințat cu bătaia un USR-ist: „Copile, stai să vezi ce-ți fac! (FOTO)
Daniel Ghiță (PSD), Filip Havâreanu (USR)

Daniel Ghiță „schimbă foaia”. După ce a protestat în Parlament, întimpul discursului susținut de către Florin Cîțu, fostul kickboxer ar fiamenințat cu bătaia pe un alt adversar politic.

Noua țintă a lui Daniel Ghiță ar fideputatul USR Filip Havârneanu, un puști în vârstă de 26 de ani, deputat. Tânărul parlamentar a făcut dezvăluirea pe pagina sa de Facebook. Reacția fostului luptător din circuitele K-1 și Glory ar fi răbufnit după ce USR-istul a publicat o imagine cu Ghiță în timp ce dormea, în Parlament.

„’NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT!

E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele.

PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel, nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu fac onoare instituției pe care o reprezentăm.

‘Copile, stai să vezi ce-ți fac!’ – asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.

Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente”, a notat tânărul parlamentar.

Daniel Ghiță, surprins în timp ce doarme în Parlament (FOTO)

Scandalul dintre Ghiță și puștiul de la USR ar fi început de la imaginea postată pe Facebook de Havârneanu, în data de 2 martie, în care fostul sportiv ațipise, precum fostul parlamentar al partidului condus de către Dan Barna, Mihai Goțiu.

„Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?”, l-a ridiculizat Havârneanu pe Ghiță.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”