Dănuț Andrușcă încearcă să impresioneze după ce Țuțuianu l-a numit ”cel mai prost ministru”. Mesajul plin de profunzime postat de social-democrat (FOTO)

Dănuț Andrușcă încearcă să impresioneze după ce Țuțuianu l-a numit ''cel mai prost ministru''. Mesajul plin de profunzime postat de social-democrat (FOTO)

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a postat pe Facebook o imagine cu actorul Jason Statham și două citate pline de substanță. Andrușcă este cel despre care Adrian Țuțuianu, colegul său de partid, a spus că este ”cel mai idiot ministru” și un om ”atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute”.

Andrușcăa publicat un citat din Publius Ovidiu Naso: ”Nu-i nevoie de vorbe, puneți-vă nădejdea în fapte”.

În aceeași postare, el a pus o imagine cu actorul de filme de acțiune și un alt citattot despre cum este important să fii un om simplu, care nu vorbește, dar acționează.

Mesajele ar putea fi interpretate drept niște scuze invocate de Dănuț Andrușcă, în contextul în care lui i se reproșează tocmai că nu știe să se exprime. În apărarea sa, el a invocat de mai multe ori faptele sale, care, însă, nu prea se văd.

Sursă Foto: Daniel Coman