Fost ministru de Finanțe, despre ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă: Omul ăsta are probleme… cum să spun… de retard. Cine l-a numit în funcție i-a vrut răul (VIDEO)

Fost ministru de Finanțe, despre ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă: Omul ăsta are probleme... cum să spun... de retard. Cine l-a numit în funcție i-a vrut răul (VIDEO)

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, este bine ținut ascuns de PSD, iar rarele sale ieșiri publice demonstrează și de ce.

Andrușcă a ținut recent un discurs în cadrul unei conferințe de bilanţ pe primul semestru. Deși subiectul abordat este unul extrem de serios, cuvântarea ministrului a devenit virală în mediul online, din cauza modului său de exprimare.

Dănuț Andrușcă stârnește hohote de râs

Una dintre reacțiile cele mai tranșante i-a aparținut lui Ionuț Popescu, fost ministru de Finanțe.

”Nu voi înțelege niciodată care a fost logica pentru care a fost numit Andrușcă ministru al economiei!

Pot să înțeleg multe, e nevoie de un tip loial, de un om de partid, de un om susținut de o filială cu rezultate bune etc. etc. Dar omul ăsta are probleme, nu știu cum să o spun să nu jignesc pe nimeni, de retard. Cineva, care l-a numit în această funcție, i-a vrut răul; nu pot să cred altceva… Nu ai voie să expui un astfel de om oprobriului public!”, a scris Popescu, pe Facebook.