Situație EXPLOZIVĂ într-o filială a PSD: Toți membrii, în frunte cu Cătălin Rădulescu, au demisionat în bloc

Situație EXPLOZIVĂ într-o filială a PSD: Toți membrii, în frunte cu Cătălin Rădulescu, au demisionat în bloc
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Filiala județeană a PSD Argeș stă pe un butoi cu pulbere. Asta după ce membrii celei mai puternice organizații din județ, PSD Pitești au demisionat în bloc din funcțiile deținute în partid și strâng semnături pentru schimbarea din funcție a liderului județean Șerban Valeca, informează Știripesurse.ro.

Social-democrații sunt nemulțumiți de modul de conducere al lui Valeca și contestă felul în care au fost făcute o serie de numiri în funcții publice.

Printre demisionari se numără președintele executiv PSD Argeș, Cristian Gentea, precum și deputatul Cătălin Rădulescu.

Acesta a declarat că tensiunile din cadrul organizației PSD Argeș sunt mai vechi și că totul a culminat cu faptul că, susțin contestatarii, Șerban Valeca nu ar fi respectat deciziile Biroului Permanent al PSD Argeș.

„De mai mult timp există în organizația PSD Argeș un conflict deschis vizavi de modul de management al domnului Valeca. Toate lucrurile astea au culminat cu faptul că domnul Valeca nu respectă deciziile Biroului Permanent al PSD Argeș. Vinerea trecută s-au discutat susținerea a trei persoane pentru trei funcții județene: APIA, Direcția de Sport și Administrația Financiară. Domnul Valeca a fost prezent, nu a existat nicio obiecție, s-au înaintat numirile către ministerele respective să facă numirile pentru că locurile erau vacante. Nu a venit niciun răspuns negativ de la ministerele respective la Administrația Financiară s-a aflat numirea altei persoane, iar domnul Valeca a acceptat acest lucru adică peste decizia organizației s-a făcut altă numire. E ca și cum în CEX s-ar vota un ministru și atunci cineva ar propune alt ministru. Au fost 600 de oameni prezenți din organizație, profesori, medici, ingineri, la Sala Filarmonică din Pitești, toți au cerut susținerea candidatului organizațiie municipiale, nu a individului care este acum.

Hotărârea a fost ca toți membrii care au funcții din organizația Pitești să-și dea demisia, am făcut-o din solidaritate. Se strânge o listă de semnături, s-a hotărât invitarea domnului Valeca și a președintelui și vicepreședintelui CJ și a membrilor BPJ la o întâlnire să se discute de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și se va cere o întâlnire cu domnul președinte Dragnea”, a declarat Cătălin Rădulescu, pentru Știripesurse.ro.

Rădulescu a mai declarat că susține inclusiv dizolvarea conducerii organizației județene, dar că o decizie în acest sens poate fi luată doar de Liviu Dragnea „după o întâlnire cu toate părțile implicate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe