Deputatul Clement Negruț a demisionat din PDL, urmând să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară

Deputatul Clement Negruț a demisionat din PDL, urmând să se înscrie în Partidul Mișcarea Populară

Deputatul Clement Negruţ a demisionat din PDL şi se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Parlamentarul spune că are mare încredere în proiectele viitorului său partid şi că începând de mâine se va documenta în amănunt despre programul şi activităţile acestuia.

„Deocamdată, vreau să vă spun că e o declaraţie de intenţie. Anunţul cel mai important sau decizia cea mai importantă a fost legată de părăsirea grupului parlamentar al PDL. N-aş vrea să folosesc stereotip de genul nu mă mai regăsesc sau să aduc acuzaţii cuiva într-un anumit fel. Vreau să vă spun că subsemnatul Clement Neegruţ vrea să-şi creioneze o altfel de carieră politică, într-un partid nou, într-un partid care are o altfel de viziune vizavi de ceea ce-li doresc în momentul de faţă cetăţenii României. Este vorba de un partid care, declarativ în momentul de faţă, se exprimă înspre un alt fel de a face politică, curaj, demnitate, cinste, lupta împotriva corupţiei”, a declarat Negruț.

Lucruri şi valori despre care în PDL doar se vorbeşte, spune Clement Negruţ. În plus, la alegerile interne din PDL, deputatul a sprijinit candidatura Elenei Udrea ca lider, deoarece Vasile Blaga reprezintă doar „o mare dezamăgire”.

„În momentul de faţă în PDL m-am simţit şi mă simt izolat şi aici e o chestiune locală în care chiar nu vreau să intru în amănunte şi sunt încă marcat de ceea ce s-a întâmplat în primăvara acestui an. Este vorba despre alegerile din partid”, a mai completat deputatul.

Clement Negrut si-a dat demisia din PDL

Embed:

Tags: