Deputatul Nini Săpunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul de la Transporturi

Deputatul Nini Săpunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul de la Transporturi

Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru.

Nini Săpunaru, deputat PNL de Vrancea, este și președintele organizații liberale din județ. 

Mai mulți liberali au declarat că nu vor ca numele propus pentru ministerul Transporturilor să fie unul cunoscut, spunând că este elementar ca persoana propusă să aibă un nume curat și să nu aibă probleme cu legea.

Președintele PNL anunța, miercuri, că PNL își va asuma în continuare portofoliul de la Transporturi și că va face o nominalizare după discuții în partid și după o consultare cu premierul Ponta. Totodată, Antonescu spunea că propunerea va fi făcută abia duminică, după ședința conducerii PNL.

Ultima oră
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie