Dezvăluiri marca Victor Ponta. Care sunt planurile de viitor ale fostului premier: Ori sunt nebun, ori a început să-mi placă

Dezvăluiri marca Victor Ponta. Care sunt planurile de viitor ale fostului premier: Ori sunt nebun, ori a început să-mi placă
foto: aktual24.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta a făcut mai multe dezvăluiri despre planurile sale de viitor, printre care poziția sa față de șefia Partidului Social Democrat, dar și despre o eventuală candidatură la președinție, arată mediafax.ro.

"N-aş mai candida la preşedinţie… Ce mi-a trebuit (…) În mod normal oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi. Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă. Dacă-i dintr-un tur da, dacă sunt două tururi nu", a declarat Ponta.

"Nu, nu (nu sunt interesat de şefia PSD-nr.). Nu merge (funcţia de premier-n.r.) de două ori, sincer", a adăugat fostul premier.

întrebat dacă este adevărat că Elena Udrea a venit la el să negocieze numirea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Ponta a confirmat parţial şi a spus că episodul este doar o parte din poveste, adăugând că va oferi detalii la momentul potrivit.

Acesta a mărturisit că regretă proiectul USL, dar și pe Crin Antonescu. "Ca la divorţ, am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi, eu plâng după el, el plânge după mine… eu cred că plâng mai mult", a apreciat acesta.