DNA s-a autosesizat în cazul șefului PSD Satu Mare, înregistrat când ameninţa şefi de instituţii pentru a obţine scor bun la alegeri (VIDEO)

DNA s-a autosesizat în cazul șefului PSD Satu Mare, înregistrat când ameninţa şefi de instituţii pentru a obţine scor bun la alegeri (VIDEO)
DNA s-a autosesizat în cazul preşedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor, după ce jurnaliștii de la Gândul au publicat o înregistrare în care acesta ameninţa directorii instituţiilor deconcentrate că vor fi demişi dacă nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile de duminica aceasta.

DNA îl investghează pe Mircea Govor pentru folosirea influenţei, arată procurorii anticorupție.

Procurorii s-au autosesizat, marţi dimineaţă, după ce Gândul a publicat stenograma din şedinţa PSD în care a fost înregistrat Govor.

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce ţipa la colegii săi de partid şi-i ameninţa pe directorii de şcoli, pe şefii de deconcentrate, dar şi pe preoţii din judeţ că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu va câştiga prezidenţialele, relatează Gândul.

„Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart … (neinteligibil) zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa . Deja nu se mai poate. Trebuie să mă duc eu să mă milogesc ca un prost şi să pun o groază în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici să ce? Să mă fac de râs. Pentru că ăla doarme la amiază în loc să meargă în campanie electorală, alalalt în ziua votului stă şi nu face nimica, mă duc la altul nimica. Unde ai fost, măi? Unde a fost …(neinteligibil) de la şcoală? Cum să fie la şcoală, mă? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus şi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Să-ţi spun ceva, de luni nu mai vine la şcoală, să se ducă să se odihnească. De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic , directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit înregistrării obţinute de Gândul.

 

DNA s-a autosesizat în cazul șefului PSD Satu Mare

Tags:
Ultima oră