Document exploziv din şedinţele PNL: “PC să dea pe cineva de la Jurnalul și Antena 3 care să stea la Băsescu” / "A3 să includă în toate promo-urile îndemnul de a merge la vot"

Document exploziv din şedinţele PNL: “PC să dea pe cineva de la Jurnalul și Antena 3 care să stea la Băsescu” / "A3 să includă în toate promo-urile îndemnul de a merge la vot"

Jurnalistul Dan Tapalaga a publicat pe contul său de Facebook un document exploziv venit de la PNL. Este vorba de mai multe transcrieri ale ședințelor de campanie pentru referendum, ședințe coordonate de liberalul Relu Fenechiu.

Potrivit acestui document, oficialii PNL dădeau ordine cu ce trebuie să apară la televiziunea Antena 3, patronată de mogulul Dan Voiculescu.

Astfel, Eugen Nicolaescu nu se sfia să anunțe: ar trebui transmis la A3 să includă în toate promo-urile îndemnul de a merge la vot

Iar Codrin Ștefănescu completează: Trebuie “făcute clipuri pentru YouTube și pentru Antena 3.”

Relu Fenechiu este și mai tranșant într-o notă, oferind practic dovada implicării trustului Intact în bătălia politică: PC să dea pe cineva de la Jurnalul național și Antena 3 care să stea la Băsescu”.

Tot Fenechiu completază într-o notă: Trebuie să facem, prin rotație cu PSD, în fiecare zi câte o temă pentru o pagină din Jurnalul Național.” Iată așadar o dovadă clară că ziarul trustului Intact nu este altceva decât o foaie de campanile a USL.

Iar analistul Radu Tudor de la Antena 3 se dovedește a fi doar un propagandist al USL.

Într-o altă notă, televiziunea Antena 3 e percepută ca fiind televiziunea de casă a “puciștilor”. Antena 3 trebuie să fie acolo zilnic să transmită, mesajele noastre să fie de atac, nu de apărare.

În document apar referiri şi la „guerilla digitală”, despre care Relu Fenechiu întreabă în mai multe rânduri. Avem echipa IT, echipa Facebook, echipa ziarului Viitorul, doua locatii – Staicovici si va mai fi o locatie de sambata, cu oameni de la Beni”, este unul dintre raspunsuri, venit de la Violeta Vijulie.

Citește AICI stenogramele PNL: cum se bucură liberalii de necazul PSD.

Citeşte AICI ce rol are Crin Antonescu, potrivit stenogramelor PNL

Stenograme PNL din campania pentru referendum