DOLIU în viața politică din România: A murit un important politician PNL

DOLIU în viața politică din România: A murit un important politician PNL

Doliu în viața politică din România! Sorin Ștefoni, fostul primar PNL al comunei Densuş din Hunedoara, a încetat din viață.

Sorin Ştefoni avea 51 de ani, era de profesie tehnician silvic, dar și absolvent al unei facultăți de drept. Politicianul a condus timp de 20 de ani Primăria comunei Densuş, înainte de a fi numit secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Vârstnicilor în anul 2013.

În 2014 a candidat pentru o funcție de deputat în Colegiul 3 din partea PNL. A devenit secretar al județului Hunedoara din iunie 2016.

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru că a fost un coleg bun și loial”, a spus Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara, potrivit hunedoaralibera.ro.

„Nu-mi vine să cred. Nu-mi pot imagina că mâine merg la el la priveghi. Nu pot să concep așa ceva. Nu mi-am imaginat că o să merg la el acasă la un priveghi”, a declarat Mircea Moloț, fost președinte al CJ Hunedoara.

„Astăzi am pierdut un coleg și un prieten… Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească! Rămas bun, Sorin Ștefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

Ultima oră
23:47 - CSU Craiova, eliminată și ea din Conference League într-o nouă seară catastrofală pentru fotbalul românesc
23:25 - Alexandru Mironov: E clar că inteligența de homo sapiens nu poate fi singura din univers. Oumuamua, cel mai bun exemplu de fenomen pe care nu îl putem înțelege (VIDEO)
22:56 - Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania. Ce sumă ar fi evitat cântăreața să plătească
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)