Dosar de politician: Reținerea lui Videanu înseamnă sfârșitul unei epoci politice, a grupării Blaga – Videanu – Berceanu (VIDEO)

Dosar de politician: Reținerea lui Videanu înseamnă sfârșitul unei epoci politice, a grupării Blaga - Videanu - Berceanu (VIDEO)
Foto: B1 Tv

A căzut, în sfârșit, și marele rechin portocaliu Adriean Videanu! Reținerea sa de procurorii DNA este sinonimă cu sfărșitul unei epoci politice. Sfârșitul grupării BVB: Blaga – Videanu – Berceanu, cei trei tovarăși de la FSN. 

De fapt, ceea ce face acum DNA prin lansarea tuturor marilor dosare de corupție, reprezintă o mică apocalipsă. Videanu este poreclit în partid „guriță”, pentru că tot timpul afișa un rânjet sfidător plin de superioritate. Pentru prima dată în cariera sa de mare combinator, în noaptea în care a ieșit în cătușe de la DNA, Videanu nu a mai afișat „gurița” cu rânjet.

Dosarele sale penale sunt grele, pe măsura funcțiilor și influenței pe care a avut-o. Videanu este un șmecher calificat, el nu se încurcă cu mărunțișuri. Asta pentru că fostul minsitrul PDL al Economiei este un om putred de bogat. Videanu controlează compania Marmosim, cel mai mare producător de marmură din România. De aici, de la afacerea cu marmură, i s-a tras și sfârșitul politic.

Vezi în materialul de mai jos toate detaliile marelui dosar de corupție în care a căzut Adriean Videanu.

Dosar de politician: Reținerea lui Videanu, sfârșitul unei epoci

Urmăriți B1TV.ro și pe