Dragnea a făcut o GAFĂ MONUMENTALĂ încercând SĂ LAUDE Guvernul Vasilica Dăncilă (DOVADA FOTO)

Dragnea a făcut o GAFĂ MONUMENTALĂ încercând SĂ LAUDE Guvernul Vasilica Dăncilă (DOVADA FOTO)

Gafă a președintelui PSD. Liviu Dragnea a încurcat atribuțiile Guvernului cu cele ale Parlamentului. Asta deși conduce Camera Deputaților și este parlamentar de ani buni.

Liderul social-democraților a vrut să se laudecu adoptarea Legii prevenției, dar a scris că aceasta a fost adoptată de Guvernul României.

Potrivit Constituției, însă, dreptul de a adopta legi aparține Parlamentului României…

Liviu Dragnea este parlamentar din 2012.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:24 - Un copil de 5 ani din Găești a căzut în piscina din curtea casei și a murit / Mama acestuia, în stare de șoc, a fugit de acasă și este de negăsit
23:17 - Asociația de Acreditare din România, prinsă într-o rețea dubioasă de interese. Reacția ministrului Spătaru: „Ministrul Spătaru va face tot ce-i stă în responsabilitate să facă un sistem corespunzător” (VIDEO)
23:09 - Patru persoane din Băcău, cercetate pentru trafic de droguri. Substanţe comandate din Olanda și plătite cu criptomonede
22:49 - Băiat ucis în bătaie de profesor pentru o greșeală de ortografie
22:47 - Un militar rus care se află pe front de 7 luni a primit ordin de mobilizare: „Trebuie înlăturat de la putere. Nimeni nu vrea războiul ăsta nenorocit”
22:38 - „Un moment istoric”: Un medicament experimental pentru boala Alzheimer a încetinit declinul cognitiv cu 27%
22:24 - Scandal după ce statuia lui Avram Iancu din Turda a fost mutată din centrul orașului. Explicația administrației locale (VIDEO, GALERIE FOTO)
22:08 - Tragerea la sorți pentru Campionatul European 2023 Under 21 va avea loc la Ateneul Român
21:57 - Reacția unui demnitar, întrebat despre averea sa. Răzvan Zamfir, către deputatul Alfred Simonis: „Cum ajunge un om ca dvs așa departe în politică? Nu aveți studii, mari afaceri n-ați condus… Sunteți dubios, vă deranjează?” (VIDEO)
21:54 - Maia Sandu: „În regiunea transnistreană, s-ar putea face mobilizări în rândurile grupului GOTR”