Dragnea a intervenit în scandalul dintre ELCEN și RADET, iar bucureștenii au din nou apă caldă (VIDEO)

Dragnea a intervenit în scandalul dintre ELCEN și RADET, iar bucureștenii au din nou apă caldă (VIDEO)

Începând cu seara de miercuri, zeci de mii de bucureşteni au rămas fără apă caldă din cauza unor greşeli sistematice făcute de ELCEN. Problema a fost sesizată de Gabriela Firea care a transmis mai departe situaţia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. După o serie de declaraţii făcute de acesta, situaţia s-a remediat iar bucureştenii au acum din nou apă caldă.

Gabriela Firea a sesizat imediat problema şi a încercat să poarte o discuţie cu reprezentanţii din Guvern care nu s-au lăsat înduplecaţi. Probabil aceştia căutau să profite de faptul că Gabriela Firea a câştigat alegerile de doar câteva zile şi nu are nevoie de un scandal local pentru a pune presiune pe RADET în vederea rezolvării problemelor regiei în detrimentul bucureştenilor. Liviu Dragnea a oprit însă această negociere forţată, transmiţând un mesaj dur către guvern şi către conducerea ELCEN.

„E inadmisibilă atitudinea Guvernului și a Ministerului Energiei respectiv a ELCEN-ului față de bucureșteni. Nu poți să motivezi că acum trebuie făcută o reparație, înțeleg că conducerea de la ELCEN e în Franța, la meci și bucureștenii au rămas fără apa caldă. Mi se pare inadmisibilă atitudinea celor din minister și Guvern, ăsta e disprețul cu care sunt tratați românii. Nu am indicii dar sunt din ce în ce mai puțin convins că e o coincidență, e posibil să fie și represalii din partea Guvernului față de PSD pentru că a câștigat alegerile. E stranie situația. Când se fac lucruri de genul ăsta nu neapărat că avantajează pe cineva, se fac ori din răutate, ori din prostie, ori că i-au certat cei din PNL că nu i-au ajutat în campanie. Mă interesează mai puțin motivul pentru care suntem în situația în care în plină vară mare parte din Capitală a rămas fără apă caldă. Doamna Firea încearcă să vorbească cu cei de la Guvern, noi o să avem o întâlnire cu Guvernul sau cu vicepremierul Borc bine, dacă nu o să vedem ce putem face legislativ”, a declarat Liviu Dragnea.

După declaraţiile făcute de Liviu Dragnea, livrarea apei a fost reluată.

Liviu Dragnea: Conducerea ELCEN e în Franța, la meci. Din câte știu eu, în Paris este apă caldă

#DIRECT_ONE_avk0xn#